Mire lehet még jó egy gitárhangoló kontakt mikrofonja? Például triggerelhetünk vele elektromos dobot, legyen az hardveres, vagy szoftveres.

korg_cm200bk.jpg

A KORG CM-200 kontakt mikrofon azthiszem a világ legolcsóbb KORG emblémás hangkütyüje, aminek használata képes legalább annyi örömet okozni, mint egy több tízezres berendezésé. Az örömöm akkor lehetne a legteljesebb, ha a kis kütyüt egy KORG iWavedrum nevű applikációval tudnám bemutatni, de úgy látszik egyelőre ez is csak az én agyamból pattant ki :)

Nos kedves Korg Mérnökurak! Itt a legújabb kihívás: kérünk szépen KORG iWavedrum-ot! :)

iwavedrum.jpg

Addig pedig az Impaktor nevű programot hívom segítségül hogy megtriggereljem a kontakt mikrofonnal és egy kicsit doboljak vele.

impaktor.jpg

Ha az összeállítást megspékeljük egy KORG KaossPad-al, akkor egy egészen egyedi és önálló életet élő performance eszközt kaphatunk.

Ehhez már csak egy-két zenész kolléga kell és akár egy egész estés műsoron át fűzhetjük az előadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://synthimania.blog.hu/api/trackback/id/tr655694766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yohoho, ez zseniális! :)
süti beállítások módosítása