Már nem "Mágneses mezők"...

2011.05.01. 13:17

...hanem "Zöld mezők". Hiszen ahogy korábban meséltem, egyre inkább elkanyarodok az elektronikus zenétől és lehetőségeimhez - nem utolsó sorban képességeimhez - mérten egyre-másra nyúlok akusztikus hangszerekhez.

Ezt a törekvésemet tökéletesen támogatja a ROLAND SP-808, hiszen a teljes felvételi és keverési munka vele készült, mindennemű utómunka, hangszínelési, vagy masterelési folyamat nélkül.

A zene kicsit Mike Oldfield utánérzés, jelzés értékkel erre (is) utal a cím :-).
A szám elkészültét a tangóharmónika és az EMU Proformance zongora hangja inspirálta.

Az alap MIDI sávok KORG Trinity-ben kerültek felvételre, amivel a Trinity-t, egy AKAI SG01v-t és egy EMU Proformance-t szólaltattam meg. A további felvételek audióként lettek rögzítve Roland RS-5 szintivel, a Trinity SOLO-TRI fizikai modellezős kártyájával, illetve akusztikus tangóharmónikával az SP-808 audio sávjaira.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://synthimania.blog.hu/api/trackback/id/tr82884788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása