KORG MS2000BR - Úton

2011.01.22. 01:56

Évek óta vágytam egy komolyabb virtuál-analóg szintire... a KORG MS2000R képe majdnem két évig volt a számítógépem háttere, de csak mert olyan sok tekerője volt, meg szép volt a kép, de a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy egyszer hozzám is kerülhet egy ilyen, sőt igazából utána sem néztem, nem tudtam milyen értéket képvisel.

 

 

Aztán egyszercsak úgy hozta a sors, hogy sikerült hozzájutnom egyhez. Természetes, hogy rögtön zene készült vele :-)

Az alábbi zene KORG Trinity-ben került összeállításra, amiből a basszus is érkezik, a szinti, arpeggió és vocoder sávokat az MS2000BR szolgáltatja, a zongora egy EMU Proformance hangja, az elektromos zongora egy AKAI SG01p-ből jön, a teljes dobsávot pedig egy AKAI SG01v adja a felvételhez. Az audió sávok felvétele és keverése Samplitude 12 programban készült. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://synthimania.blog.hu/api/trackback/id/tr922884030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása